Page 2 of 2

PostPosted: Mon May 17, 2010 10:01 pm
by pilotgallagher01
Sweet Cheers Tim, oh ok? Didn't see one when I was there two days ago?

PostPosted: Mon May 17, 2010 10:39 pm
by Timmo
Its a fair way away from the aerodrome....and may not be inside the aerial coverage.

http://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=&am...mp;t=h&z=18

PostPosted: Tue May 18, 2010 11:03 am
by pilotgallagher01
Oh yea, hidden away down there...
One thing I must say I love about galatea is the road being so close to the runway and you pass cars while on approach and they look and see this plane pass them lol

PostPosted: Thu May 27, 2010 9:37 pm
by Naki
Tim - I cant seem to find your Galatea Airstrip anywhere - where can I find it? Im in complete FSX restinstall mode.

Cheers

Paul

PostPosted: Tue Jun 01, 2010 2:42 pm
by Naki
Bump ...is the Beta you have linked above the same as what was uploaded on Avsim (which cant be found on Avsim anymore)?

PostPosted: Tue Jun 01, 2010 5:49 pm
by Timmo
oops sorry Naki missed that one

If the link still works above then that is the one to get- I haven't (and probably wont) make any further changes to it smile.gif

If the link doesn't work, Ill re upload it