NZDN autogen

The official REAL NZ support forum

NZDN autogen

Postby russhart » Wed Dec 07, 2016 8:19 pm

Rob, I am sure I read somewhere that you have created some watertanks as part of the NZDN release. I have noticed that these appear to be everywhere and are very large. How can I adjust the size of them or switch them off (if at all possible)?

Russell
russhart
Member
 
Topic author
Joined: Fri May 12, 2006 9:58 am
Posts: 35
Location: Nelson, New Zealand

Re: NZDN autogen

Postby toprob » Wed Dec 07, 2016 8:41 pm

Hi Russ
Can you post a screenshot? I think I placed just a handful of these (really they are just water reservoirs at the moment, so they are big, from memory up to 55 metre diameter) so you shouldn't see a lot of them.
Image
User avatar
toprob
NZFF Pro
 
Joined: Sat Apr 29, 2006 4:56 pm
Posts: 5566
Location: Diamond Harbour

Re: NZDN autogen

Postby russhart » Thu Dec 08, 2016 11:21 am

Rob, I have attached 3 screenshots of Queenstown area with at least 20 tanks showing all together.
russhart
Member
 
Topic author
Joined: Fri May 12, 2006 9:58 am
Posts: 35
Location: Nelson, New Zealand

Re: NZDN autogen

Postby russhart » Thu Dec 08, 2016 11:24 am

Oops, no images appeared. I clicked on "Add image to post" and these were uploaded. What now?
russhart
Member
 
Topic author
Joined: Fri May 12, 2006 9:58 am
Posts: 35
Location: Nelson, New Zealand

Re: NZDN autogen

Postby toprob » Thu Dec 08, 2016 5:31 pm

Not too sure how the built-in image posting works, I generally use something else -- you can use whatever image service you use, if the forum method gives any trouble.
I would normally do some checking myself, but I'm a long way away from my computer at the moment. If it wasn't so unlikely, I'd think it was a duplicate GUID. Maybe there's a more likely explanation, but it will be next week before I'm back at my desk.
If you can get the screenshot to me, then at least I could see what it conflicts with.
Image
User avatar
toprob
NZFF Pro
 
Joined: Sat Apr 29, 2006 4:56 pm
Posts: 5566
Location: Diamond Harbour

Re: NZDN autogen

Postby russhart » Thu Dec 08, 2016 7:51 pm

Okay I will try again. Found your post on uploading images. Have a headache now :blink:

Image
Image

Image

So far so good as these links didn't appear before!!!

Cheers
russhart
Member
 
Topic author
Joined: Fri May 12, 2006 9:58 am
Posts: 35
Location: Nelson, New Zealand

Re: NZDN autogen

Postby toprob » Thu Dec 08, 2016 8:35 pm

Ok, thanks for that.
Those look more like default fuel tanks, so I'm not too sure where they came from. What scenery is that?
Image
User avatar
toprob
NZFF Pro
 
Joined: Sat Apr 29, 2006 4:56 pm
Posts: 5566
Location: Diamond Harbour

Re: NZDN autogen

Postby russhart » Fri Dec 09, 2016 7:49 am

Only use VLC. You have got me thinking, I did add some NZSceneryObjects, which I see include water tanks. Have disabled them in the scenery library and voila they have gone!!! Might now try disabling the watertank.bgl only.

Thanks Rob.
russhart
Member
 
Topic author
Joined: Fri May 12, 2006 9:58 am
Posts: 35
Location: Nelson, New Zealand


Return to Godzone 'Real New Zealand' Scenery Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests