SODE 1.7.0

The official REAL NZ support forum

Re: SODE 1.7.0

Postby cowpatz » Fri May 15, 2020 10:27 pm

I have uninstalled and reinstalled a freshly downloaded copy. I do now have 3 windsock poles but no socks. Ive tried most things including disabling ORBX NZSI but no change. Weird.
User avatar
cowpatz
NZFF Pro
 
Topic author
Joined: Wed Mar 07, 2007 3:28 pm
Posts: 2775

Re: SODE 1.7.0

Postby toprob » Sat May 16, 2020 11:25 am

The poles are simply placed objects, they are not SODE objects. Just the socks are placed by SODE.
Has your Godzone_NZDN.xml file changed?
User avatar
toprob
NZFF Pro
 
Joined: Sat Apr 29, 2006 4:56 pm
Posts: 5986
Location: Diamond Harbour

Re: SODE 1.7.0

Postby cowpatz » Sat May 16, 2020 1:29 pm

Yes I figured the poles were. It seems like SODE cant find the windsock objects.
The XML has changed and I have placed it in the Dropbox folder as V2.
User avatar
cowpatz
NZFF Pro
 
Topic author
Joined: Wed Mar 07, 2007 3:28 pm
Posts: 2775

Re: SODE 1.7.0

Postby cowpatz » Sat May 16, 2020 5:06 pm

Eureka...windsocks!
Having a look around there seemed to be duplicate SODE folders here and there. I am wondering if updating SODE via ORBX central is the culprit.
In the end I uninstalled and deleted all the related SODE folders and reinstalled. Then I added the saved objects and XML files back in.
I had heard that some simmers were having trouble with SODE after updating to 1.7.0 with ORBX Central. Most seemed to cure it by deregistering and reregistering.
Funny how it only affected the windsocks.
User avatar
cowpatz
NZFF Pro
 
Topic author
Joined: Wed Mar 07, 2007 3:28 pm
Posts: 2775

Previous

Return to Godzone 'Real New Zealand' Scenery Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests